BWA-BG

27 СЕПТЕМВРИ 2017 / 11:00 ЧАСА
СТАРОСЕЛ / ВИНЕН И СПА КОМПЛЕКС

Българска асоциация по водите (БАВ) организира Национален семинар „Зониране на водопроводната мрежа и управление на налягането“, който ще се проведе на 27 септември 2017 г. в Старосел.

Основен партньор на събитието е Schneider Electric.

Темата за зониране на водопроводната мрежа е особено актуална в контекста на изискванията на Комисията за енергийно и водно регулиране към ВиК операторите за качеството на ВиК услугите. През следващите години в тази област у нас ще се акумулират знания и опит. Съгласно новата Наредбата за регулиране на качеството на ВиК услугите, и указанията на КЕВР за нейното прилагане за регулаторния период 2017 – 2021 г., са заложени конкретни прогнозни индивидуални цели за ВиК операторите, включително изискване за програма за зониране на водопроводната мрежа.

Поканени на събитието са министрите на регионалното развитие и благоустройството, и околната среда и водите, и представители на ведомствата, председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране и представители  на КЕВР, ВиК управители, главни инженери и експерти от операторите, представители на бизнеса и др.

Партньори на семинара са още специализираните компании „КМТ Сервиз“ ЕООД„Аквастарт“ ООД с иновации на Lowara, a Xylem Brand и Кюбико“ ЕООД.

БАВ организира още Дискусионен форум „Загуби на вода – реално състояние и перспективи“, на 28 септември 2017 г. в Конгресния център на Международния панаир в Пловдив. Повече информация ще намерите отново тук – в сайта на Асоциацията.

Българска асоциация по водите е партньор на Пловдивския панаир през настоящата година като подкрепя специално Международната изложба за технологии и управление на водите АКВАТЕХ, която ще бъде представена от 25 до 30 септември. БАВ участва в Панаира с щанд, който ще представя Асоциацията и нейни членове.

Програма

Регистрационен формуляр

Рекламни пакети

Покана

Програма на английски език

Регистрационен формуляр на английски език

Рекламни пакети на английски език

Покана на английски език