BWA-BG

ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ И НОРМАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРОДУКТИ, ИЗПОЛЗВАНИ ВЪВ ВиК ИНФРАСТРУКТУРАТА

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ организира, в периода 26-27 септември (вкл.) 2019 г., специализиран курс: „ВИДОВЕ МАТЕРИАЛИ И НОРМАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРОДУКТИ, ИЗПОЛЗВАНИ ВЪВ ВиК ИНФРАСТРУКТУРАТА“.

Основната цел на курса е да запознае присъстващите с отделните технически спесификации на материалите използвани във ВиК инфраструктурата. Курсът е предназначен за специалисти подготвящи документи за обществени поръчки като възложители или като изпълнители, както и за служители работещи директно с продуктите обект на обучението.

Курсът ще се проведе в периода 26 – 27 септември  (вкл.) 2019 г. в СПА комплекс „Аква Терми“ до с. Старосел.

В същия период БЪЛГАРСКА  АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ  организира и Национален семинар „ИНВЕСТИЦИИ ВЪВ  ВОДНИЯ СЕКТОР – ИЗТОЧНИЦИ И НЕОТЛОЖНОСТ“  в комплекс Старосел. Партньор на събитието е  Съюзът на Вик операторите в Република България.

Участниците в курса могат да участват и в официалната  вечеря на 26 септември в комплекс Старосел.

Такса за участие: 350лв. за курс БЕЗ официална вечеря в комплекс Старосел или 400лв. за курс С ОФИЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ в комплекс Старосел.

Пътни, нощувки и дневни се заплащат от курсистите.

Подробности за начина на плащане ще Ви бъдат съобщени допълнително.

Регистрацията за участие става чрез изпращане до БАВ на индивидуално попълнен регистрационен формуляр, на адрес: bwa.sofia@gmail.com не по-късно от 9 септември 2019 г. 

При желание от страна на записалите се, нощувките могат да бъдат осигурени в  СПА комплекс „Аква Терми“ с цени дадени в приложения регистрационен формуляр.

Краен срок за регистрация: 9 септември 2019 г.

Допълнителна информация

Инж. Мариета Иванова
bwa.sofia@gmail.com
0888 755 275

Translate »