Skip to main content
Търсене

БАВ организира дискусионен форум – Европейско финансиране и финансови инструменти в отрасъл ВиК. Събитието е насрочено за 14 юни 2022 г. в Гранд Хотел Милениум София. От БАВ смятаме, че за да се изгради в България ВиК инфраструктура, която е в съответствие с европейските директиви в областта на питейните и отпадъчни води е необходимо, не само максимално да се използват Фондовете на ЕС, но и да се привличат допълнителни средства чрез финансови инструменти и стимули за подмяна и изграждане на нова ВиК инфраструктура. Основните теми които ще бъдат засегнати на събитието са свързани с необходимите инвестиции, текущи програми, механизми за финансиране от ЕС и финансови инструменти за ВиК инфраструктурата. Във Форума ще вземат участие  представители на МРРБ, МОСВ, ПУДООС, ФОНД НА ФОНДОВЕТЕ, БАНКОВИ ИНСТИТУЦИИ.

Цената за участие в събитието е  200 лв. без ДДС. Регистрацията става чрез попълнене на формата по-долу. След плащане на таксата, ще Ви бъде издадена фактура оригинал. Банковата сметка на БАВ е следната:

IBAN : BG 17 UNCR 9660 1087 3014 07
BIC : UNCR BGSF
Търговска банка: УниКредит Булбанк, София, клон Лозенец

В събитието освен като участник може да вземете участие и като РЕКЛАМОДАТЕЛ. По този начин ще имате възможност да представите 30-минутна презентация на свои продукти и услуги, а също така да поставите рекламни материали и банер в залата. При ползване на целия рекламен пакет цената е 2000 лв. без ДДС. Подробности за рекламния пакет мажете да намерите по-долу.

Краен срок за регистрация- 8 юни 2022 г.

Регистрационна форма за участие в обучение Водомерно стопанство 2022

Име и фамилия (задължително)

Месторабота (задължително)

Длъжност

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Цена с отстъпка за БАВ на нощувка в единична стая
Няма да нощувамЩе нощувам на 30 и 31.10Ще нощувам на 31.10

Данни за фактура:
Translate »