BWA-BG

В четвъртък се открива Международния форум „Превенция от корозия“ в Пловдив

Справянето с проблема Корозия ще помогне за предотвратяване на аварии, удължаване живота на конструкциите, оборудването и системите. 

Нови технологии и методи ще бъдат представени в рамките на събитието Превенция от корозия (28-29 юни, Пловдив, хотел Империал).

Предстоящата инициатива получи поздравителен адрес от г-н Джеф Дидас, президента на световната организация на специалистите по корозия NACE и ще се открие на 28 юни в 10 часа в зала  Империал „, хотел Империал.

Ще участват водещи експерти от 10 държави – Австрия, България, Великобритания, Германия, Гърция Италия, Полша, Чехия и Хърватия, а делегати са водещи фирми от различни сектори на индустрията.

Цялото съдържание на Програмата на: 

https://viaexpo.com/bg/pages/program-2018-corrosion

На съпътстващото изложение специалистите ще се запознаят с: уникално изобретение на фирма IPS – високотехнологична токозахранваща система EXERON и нейното приложение за справяне с корозията; продукти на фирма Fertan за отстраняването на ръжда и предпазването на различни съоръжения;пясъкоструйни апарати и камери на Kammatron България; индустриални покрития на Оргахим, приложими при пътища, пристанищни комплекси, мостове, жп инфраструктура, метални конструкции, летища, спортни съоръжения, пречиствателни станции, електропреносната мрежа, електроцентрали, химическа промишленост и други.

Форумът Превенция от корозия ще бъде място за обмяна на опит, идеи и създаване на нови партньорства.

Translate »