Skip to main content
Търсене

С тържествено празненство водещата компания на българския пазар по продажби на разнообразни материали, предназначени за инфраструктурни и индустриални дейности в промишленото и сградно строителство, HTI България отбеляза десетата годишнина от създаването си. На събитието присъстваха редица експерти, по един или друг начин свързани, както с фирмата, така и с водите на България.

В откриването управителят – инж. Красимир Стоянов, благодари на всички колеги, приятели и конкуренти, които се бяха събрали на 18 октомври 2022 г. в Централен военен клуб, София, за многото свършена работа през годините.

Поздравителни адреси отправиха зам.-ректорът по развитие и информационни технологии от Университета по архитектура, строителство и геодезия – доц. д-р инж. Борис Цанков, ръководителят Фирми членове и събития и Представител на Дюселдорфския панаир в България от Германо-българската индустриално-търговска камара – г-н Кармен Вранчев и вицепрезидентът на Европейската федерация на строителната индустрия и председател на Областното представителство-София на Камарата на строителите в България – с инж. Любомир Качамаков.

Няма да забравя как преди 10 години на IFAT 2012 Красимир ме покани на щанда на GC-HTI и каза, че ще развива дъщерно дружество в България. Оттогава насам, малко по-малко с много труд и усилия всички сме свидетели на безспорното разрастване на компанията, до степен, че тя да бъде значим и съществен фактор за водния сектор в България. Пожелавам на целия екип на HTI България още много пъти да празнуват десетгодишни юбилеи.

Иван Иванов – председател на БАВ
Translate »