Skip to main content
Търсене
[vc_single_image image=“8253″ img_size=“full“]

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ – Център за професионално обучение „Водоснабдяване и канализация” /ЦПО „ВиК”/ организира специализирания курс в периода 24-25 септември (вкл.) 2020 г. в с. Старосел – Комплекс за винен и спа туризъм. Краен срок за регистрация: 1 септември  2020 г.

В същия период и на същото място – с. Старосел – Комплекс за винен и спа туризъм, БАВ организира семинар „Пречистване на питейни води” и конкурс за най- добра пречиствателна станция за питейни води.

Таксата за участие в курса е 400 лв. В нея са включени всички необходими учебни материали, ръководство с пълен набор от лекции, обяд, официална вечеря и две кафе-паузи. Пътни, нощувки и дневни се заплащат от курсистите. Подробности за начина на плащане ще Ви бъдат съобщени допълнително, след изпратен от Ваша страна регистрационен формуляр. При желание от страна на записалите се, нощувките могат да бъдат осигурени в Комплекса за винен и спа туризъм.

Регистрацията за участие става чрез изпращане до БАВ на индивидуално попълнен регистрационен формуляр, на адрес: bwa.sofia@gmail.com не по-късно от 1 септември 2020 г.

Успешно завършилите курса получават УДОСТОВЕРЕНИЕ за част от професия,  съгласно Закона за професионалното образование и обучение, което е официален държавен документ за квалификация.

За допълнителни въпроси – инж. Мариета Иванова – ръководител обучения
/+359 888 755 275/

При провеждане на мероприятията си, БАВ се съобразява с всички противоепидeмични мерки за безопасност в условията на COVID19.

[vc_btn title=“Предварителна програма“ align=“center“ i_icon_fontawesome=“fa fa-list-ol“ link=“url:https%3A%2F%2Fbwa-bg.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F07%2Fwater-measurement-course-2020-preliminary-programme.pdf||target:%20_blank“ add_icon=“true“ button_block=“true“]
[vc_btn title=“Регистрационен формуляр“ align=“center“ i_align=“right“ i_icon_fontawesome=“fa fa-user-plus“ link=“url:https%3A%2F%2Fbwa-bg.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F07%2Fwater-measurement-course-2020-registration-form.docx||target:%20_blank“ add_icon=“true“ button_block=“true“]
Translate »