Skip to main content
Търсене

Българска асоциация по водите организира международно работно посещение, заложено в годишната програма на участващите ВиК оператори в проект „Сравнителен анализ (бенчмаркинг) на ВиК дружества“.

Посещението тази година ще включва срещи и демонстрации от страна на представители на ВиК операторите на Солун – (EYATН и Лерин (Флорина) – ДEYAФ, Olympios Group of Companies, както и посещение на международно изложение Forward Green. В таксата се включва още транспорт по маршрута София – Солун – Лерин (Флорина) – Метеора – Солун – София с автобус, нощувки в хотели с включени закуски, както и три официални вечери. Датите са 05-08.06.2023 г., като подробности има в предварителната програма по-долу.

Цената за представител на ВиК оператор, извън проекта или за втори представител от страна на включените в проекта ВиК оператори, е 950,00 лв без ДДС. Събитието не е затворено за други участници, като при интерес можете да се регистрирате по-долу, a таксата участие е 1200,00 лв без ДДС, като към гореизброените услуги получавате възможността да пътувате със записаните колеги от ВиК дружествата, представяйки им дейността си чрез рекламни брошури и проспекти.

Translate »