Skip to main content
Търсене

Българска асоциация по водите организира международно работно посещение, заложено в годишната програма на участващите ВиК оператори в проект „Сравнителен анализ (бенчмаркинг) на ВиК дружества“.

Посещението тази година ще включва участие в международното събитие Дунавски воден форум / Danube Water Forum, както и срещи с представители на ВиК оператори в Румъния. В таксата се включва още транспорт по маршрута Русе-Синая-Брашов-Бран-Ръшнов-Русе с автобус, нощувки в хотели с включени закуски, както и три официални вечери. Датите са 28-31.05.2024 г., като подробности има в предварителната програма по-долу.

Цената за представител на ВиК оператор, извън проекта или за втори представител от страна на включените в проекта ВиК оператори, е 1200 лв без ДДС. Събитието не е затворено за други участници, като при интерес можете да се регистрирате по-долу, a таксата участие е 1350 лв без ДДС, като към гореизброените услуги получавате възможността да пътувате със записаните колеги от ВиК дружествата, представяйки им дейността си чрез директни разговори, рекламни брошури и проспекти.

Translate »