Skip to main content
Търсене

Фотоконкурсът на тема „Красотата на водата“ се организира от Сдружение „Българска асоциация по водите – БАВ“ в рамките на събитие СЕДМИЦА НА ВОДАТА, 2024 г., което ежегодно се провежда от БАВ по случай Световния ден на водата – 22 март.

Целта на фотоконкурса е да се даде възможност на талантливи хора да покажат своите способности в областта на фотографията, изразявайки виждането си за водата като безценен природен ресурс (в бита, ежедневието, заобикалящата ни среда), и подчертавайки значението на водата, за да съществува живота.

През 2024 г. темата на Световния ден на водата е Water for Peace или Вода за мир. И тъй като водата засяга всички ни, трябва да предприемем действия. Всеки от нас. В тази връзка от БАВ избираме по-обща тема за фотоконкурса, за да може всеки участник накратко да ни покаже как разбира „красотата на водата“ през неговия поглед и конкретно неговата творба(и).

Подробности за участието има в регламента и общите условия в двата бутона. По-долу ще публикуваме участващите фотографии. Успех!

Галерия с фотографиите за онлайн изложбата от фотоконкурса. Творбите се качват по ред на постъпване за участие.


Translate »