Skip to main content
Търсене

Германо-Българската индустриално-търговска камара и германската консултантска фирма em&s GmbH организират посещение на германска бизнес делегация в сферата на управление на водите от 5 до 7 декември 2023 г. в България. Основни цели са създаването на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски отношения с български предприятия в секторa.

На 5 декември (вторник) 2023 г. от 9:00 до 16:30 ч. в Гранд Хотел София, зала София, ул. Гурко 1, ще се проведе конференция с български и германски експерти на тема „Технологии и услуги за управление на водите в България“.

Ще бъде осигурен симултанен превод на немски и български език.

Основни акценти:

  • Управление на водите в България правна рамка, стратегии и насоки за развитие;
  • Възможности за финансиране в сферата на управление на водите в България;
  • Състояние на водните технологии в Германия – предложения за бъдещи стратегии в България;
  • Представяне на участващите германски фирми.

На 6 декември 2023 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 2, са предвидени индивидуални срещи-разговори с български фирми, общини и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските компании.

Участието в конференцията, както и в бизнес срещите е безплатно след предварителна регистрация!

www.beulco.de
www.beulco.de
www.homa-pumpen.de
www.homa-pumpen.de
https://bgu-online.de
https://bgu-online.de
www.huber.de
www.huber.de
wta-unisol.com
wta-unisol.com
www.envirochemie.com
www.envirochemie.com
www.kaeser.de
www.kaeser.de

При интерес за бизнес контакт и/или ако желаете да присъствате на конференцията, моля да попълните приложения формуляр за заявка на английски или немски език най-късно до 21 ноември 2023 г. и да го изпратите на имейл tatyana.delcheva@ahk.bg. На базата на заявките ще бъде изготвен график на разговорите и ще Ви бъде съобщен точният час за Вашите срещи. Разговорите могат да се провеждат директно на английски или немски език. В случай че се нуждаете от преводач, моля да ни информирате.

Проектът се провежда в рамките на експортна инициатива „Околна среда“ на германското Федерално министерство на икономиката и опазването на климата (BMWK).

Ще се радваме на Вашето участие!

Translate »