Skip to main content
Търсене
[vc_single_image image=“7825″ img_size=“full“]

Считано от 02 февруари 2020 уебсайтът на KELLER ще придобие бляскав нов вид: свеж, удобен за потребителите и напълно достъпен, благодарение на отзивчивия си дизайн. Той доказва, че индустриалните продукти също могат да бъдат представени по съвременен и многообразен начин.

 С новия уебсайт, всички посетители на KELLER получават стандартен дизайн за подобрено и по-разбираемо онлайн преживяване. Като компания, която оперира в международен мащаб, KELLER AG е представено на много места по света. Ето защо, новият уебсайт се обновява непрекъснато на четири езика – английски, немски, френски и испански, с подготовка за включване на нови езици в ход.

Това, което прави началната страница поразителна са не само подвижните снимки, но и простотата на представяне, която осигурява ясен преглед. Най-важните новини са показани още в началото, без да е нужно да ги търсите, чрез използването на безкраен списък. Интуитивният дизайн показва бързо и лесно на потребителя как да стигне до търсената от него информация. Мега меню с пет категории насочва потребителя, като всяка от тях може да се отвори по всяко време, без да се затваря текущата страница.

Подробностите за продуктовата гама се предоставят успоредно с информацията за компанията. Обширни казуси от многобройни сектори приканват посетителя да открие многообразието на областите, в които сензорите за налягане на KELLER могат да бъдат използвани. Цялата информация е допълнена с ясно структурирана платформа за сваляне на документите. Интегриран филтър улеснява директния достъп до всички налични документи и снимки, осигурявайки бърз достъп до данните на различните продукти, рекламните съобщения и софтуеърните приложения. KELLER сърдечно ви кани да изследвате новия уебсайт www.keller-druck.com  и да се абонирате за бюлетина с новини на компанията.

[vc_single_image image=“7817″ img_size=“full“]

KELLER AG für Druckmesstechnik
St. Gallerstr. 119
CH-8404 Winterthur
Switzerland
Phone +41 52 235 25 25
Fax +41 52 235 25 00
E-Mail info@keller-druck.com
Web www.keller-druck.com

[vc_single_image image=“7828″ img_size=“full“]
Translate »